Zebra gordijnen

De veelzijdigheid van zebra gordijnen op maat

Zebra rolgordijnen blijven ontzettend populair. Dat heeft er onder andere mee te maken de de manier waarop deze gordijnen de ruimte verduisteren op zeer veel manieren gebruikt kan worden. Daarom zijn zebra gordijnen voor vrijwel iedereen geschikt en zal iedereen een perfect exemplaar kunnen vinden. Zeker wanneer u gebruikmaakt van maatwerk van D-Tailor. Wij zijn een ervaren maatwerkspecialist op het gebied van raambekleding en helpen ook u graag aan uw ideale gordijnen.

Wat is de favoriete vorm van uw zebra gordijnen?

Wie bij ons zebra rolgordijnen opmaat laat maken, heeft zeer veel te kiezen. Allereerst het type gordijn. De naam “zebra gordijnen” zegt iets over de manier waarop deze gordijnen zorgen voor verduistering. Het zegt echter niets over de vorm en de bediening. Dat maakt deze gordijnen extra interessant, want u kunt kiezen voor een vorm of bediening die bij u past.

Zeer bekend is het duo rolgordijn. Doordat dit type gordijn werkt met twee lagen stof met transparante en niet-transparante delen die over elkaar heen bewegen, kunt u zelf bepalen in hoeverre u wilt verduisteren. Omdat bij ons maatwerk de standaard vormt, kunnen wij het zebra-motief ook toepassen op andere typen gordijnen. Zelf schuifgordijnen kunnen wij met behulp van een dubbele stof en dubbele schuifconstructie op soortgelijke manier laten werken.

Onze specialisten staan voor u klaar

Mooie zebra gordijnen trekt u niet zomaar uit een schap vandaan. Bij het maken van de voor u perfecte exemplaren die aan al uw wensen en eisen voldoen, komt denkwerk kijken. Onze specialisten wisselen hierover graag met u van gedachte. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Johan Huizingalaan 338 in Amsterdam. Wij maken graag de tijd vrij om u van meer informatie te voorzien, inspirerende voorbeelden te tonen en samen met u op zoek te gaan naar de ideale oplossing. Dankzij ons maatwerk zorgen wij voor de zebra gordijnen die op alle gebieden precies zijn zoals u wilt.

Ook voor zakelijke klanten

D-Tailor werkt voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Bent u op zoek naar hoogwaardige raambekleding in uw kantoor of bedrijfsruimte(n)? Wij kunnen u perfect van dienst zijn. Voor elk raam hebben wij de perfecte oplossing. Wij denken met u mee en uiteraard kunnen wij in overleg en op afspraak een bezoek brengen aan de locatie om u direct te vertellen wat de mogelijkheden zijn.

%d bloggers like this: