Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat: elegant en exclusief

Kunt u een elegantere vorm van raambekleding raamdecoratie bedenken dan vouwgordijnen? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk subjectief. Over smaak valt niet te twisten. Wij kunnen uw voorkeur voor vouwgordijnen echter absoluut begrijpen. Deze vouwgordijnen raken nooit uit de mode. D-Tailor maakt voor u prachtige vouwgordijnen op maat waar u nog vele jaren van zult genieten. Ons maatwerk betekent dat u op alle gebieden een zo goed als vrije keuze hebt.

Op maat gemaakte vouwgordijnen: uniek voor uw huis

Niet altijd is nieuwe gordijnen kopen een even eenvoudige klus. Wanneer u voor traditionele schuifgordijnen gaat, kunt u deze eenvoudig in de juiste maat bestellen. Bij vouwgordijnen is dit niet altijd het geval. Wanneer uw ramen afwijkende afmetingen hebben, lukt het niet altijd om vouwgordijnen te vinden die passen. Kies daarom voor maatwerk. Niet alleen daarom, overigens. D-Tailor zorgt niet alleen voor maatwerk wat betreft de afmetingen: ook op het gebied van kwaliteit en keuzemogelijkheden bieden wij het beste. Uiteraard tegen goede prijzen.

Met onze op maat gemaakte vouwgordijnen krijgt u de mogelijkheid om een unieke finishing touch aan te brengen in de ruimte van uw keuze. De uitstraling van vouwgordijnen is tijdloos. Dat is een extra argument om in maatwerk te investeren. Wanneer u nu de perfecte, op maat gemaakte exemplaren aanschaft, weet u dat u hier nog vele jaren met zeer veel plezier gebruik van gaat maken.

Kies voor uw favoriete stijl

Qua vouwgordijnen heeft u meer keuze dan u misschien denkt. Veel mensen hebben bij dit type gordijn een bepaald beeld in gedachten. Een beeld dat vaak klopt, maar met maatwerk is simpelweg meer mogelijk. Wij bieden u ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Van klassiek tot romantisch, zeer trendy of modern: alles is mogelijk.

Omdat maatwerk u zoveel verschillende mogelijkheden biedt, helpen wij u ook graag bij het ontwerpen en samenstellen van uw ideale exemplaren. Misschien heeft u al precies in uw hoofd zitten hoe uw vouwgordijnen eruit moeten komen te zien. De kans is groot dat u echter nog niet helemaal zeker bent en wel wat advies kunt gebruiken. Ook daarvoor zijn wij maatwerkspecialist. Wij denken graag met u mee en adviseren u op basis van uw stijl, voorkeuren en budget.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

U bent van harte welkom in onze showroom om inspirerende voorbeelden te bekijken en voor advies van onze specialisten. Maakt u van tevoren een afspraak, dan weet u zeker dat wij alle tijd hebben om uw wensen te bespreken. Wij kijken uit naar onze kennismaking.