Gordijnen

Gordijnen op maat laten maken

Uw woonkamer, of elke andere ruimte, is pas echt af met de juiste gordijnen. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk blijkt wel dat het lang niet altijd zo eenvoudig is. U moet maar net exemplaren kunnen vinden die bij uw smaak passen en goed tot hun recht komen in uw interieur / raamdecoratie. Daarom maakt D-Tailor deze voor u op maat. Zo weet u zeker dat u de beschikking krijgt over een stof die u echt mooi vindt en afmetingen die perfect zijn voor de ruimte waarin uw gordijnen gebruikt gaan worden.

gordijnen op maat
gordijnen op maat

Gordijnen maken de uitstraling van uw woning af

Net zoals enkele andere meubelstukken of accessoires, zijn gordijnen zeer bepalend. Het kiezen voor de juiste stof, maakt een grote impact. Daarbij kunt u niet alleen denken aan de kleur, maar ook aan de dikte van de stof. Moet deze doorschijnen of niet? Nieuwe gordijnen kunnen de uitstraling van een ruimte compleet veranderen. Het ontbreken van de juiste gordijnen kan zorgen voor een gebrek aan balans in de ruimte, of de ruimte kan erg kaal doen ogen.

Wij bieden u gordijnen helemaal in uw stijl

Wellicht hebt u winkels wel eens afgezocht in de zoektocht naar nieuwe gordijnen. Is deze zoektocht nog niet geslaagd? U bent zeker niet de enige. Juist omdat gordijnen zo’n belangrijk onderdeel van de ruimte zijn, wilt u dat alles klopt. In de winkel vindt u niet altijd de juiste stof. En als u deze wel vindt, is het nog maar de vraag of de gordijnen zo gemaakt kunnen worden als u wilt. Vaak is maatwerk niet of slechts in beperkte mate mogelijk.

Bij D-Tailor pakken wij het anders aan. Wij bieden u gordijnen helemaal in uw stijl. Wat u wilt, realiseren wij. Heeft u een geweldige stof gezien die u wilt gebruiken, dan maken wij uw gordijnen met deze stof op maat en helemaal naar uw wens.

Misschien weet u nog niet helemaal wat u wilt. Dat is heel goed mogelijk. Ook – juist – dan kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u namelijk graag. Wij kunnen u inspirerende voorbeelden laten zien, maar ook vertellen wat wel en niet werkt in uw woning of pand.

Kom langs of maak een afspraak

U bent van harte welkom in ons atelier aan de Johan Huizingalaan 338 in Amsterdam om inspiratie op te doen. Heeft u behoefte aan hulp of heeft u vragen? Maak dan een afspraak. Bel of mail ons en wij maken graag tijd voor u vrij.