Shutters

Stijlvolle shutters op maat gemaakt

U kunt uw ramen op diverse manieren bekleden. Met shutters maakt u naar onze mening altijd een uitstekende keuze. Want: wat is voor u belangrijk voor uw raambekleding? U wilt goed kunnen verduisteren, maar dit ook op een stijlvolle manier doen. Zowel overdag als ‘s avonds wilt u sfeer toevoegen aan uw ruimte(s). Met stijlvolle, op maat gemaakte shutters beschikt u over een uitstekende manier om ruimtes te verduisteren, het zicht naar binnen af te sluiten en tegelijkertijd te zorgen voor een fraaie, luxe sfeer.

Hoe werken shutters precies?

Niet iedereen weet wellicht wat shutters onderscheidt van bijvoorbeeld jaloezieën. Er is echter een belangrijk verschil. Shutters zitten in een vast frame. De lamellen van de shutter worden niet gesloten of geopend door ze op- of neer te halen, maar door deze te draaien.

Wie graag wil dat de raambekleding niet alleen in het oog springt wanneer deze gebruikt wordt, maar ook wanneer deze niet gebruikt wordt, maakt met shutters een uitstekende keuze. Deze mogen gezien worden, op elk moment van de dag. Het is dan ook meer dan slechts raambekleding en een manier om te verduisteren: het is tevens een vorm van decoratie die sfeer toe zal voegen, ongeacht waar u ze laat plaatsen.

Maatwerk vormt bij ons de standaard

Shutters komt u vaak tegen bij luxe villa’s of grote landhuizen. Dit is natuurlijk niet toevallig, maar heeft alles te maken met de bijzonder luxe uitstraling die deze raambekleding heeft. Wellicht denkt u dat deze niet bij uw woning past. Niets is echter minder waar. Maatwerk vormt bij ons de standaard. Dit betekent dat ook u prachtige shutters in huis kunt halen. Wij kunnen voor bijna elk raam prachtige exemplaren op maat maken, in de stijl en kleur van uw keuze.

Laat u adviseren

(Nieuwe) shutters schaft u aan met het oog op de lange termijn. Van de juiste exemplaren kunt u vele jaren dag in dag uit genieten. Daarom wilt u de juiste keuze maken. Als specialist op het gebied van op maat gemaakte raambekleding, staan wij voor u klaar. Kom langs in de showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent te allen tijde welkom, maar wij maken graag van tevoren een afspraak met u zodat wij u de tijd en aandacht kunnen geven die u verdient. Samen met u gaan wij op zoek naar de fraaiste shutters voor bij u thuis of op kantoor.