Projectinrichting Gordijnen


D-Tailor naait duizenden meters hotelgordijnen elk jaar naar hotels, voornamelijk in Scandinavië, maar ook in Europa en de rest van de wereld. We meten, naaien en monteren gordijnen en zijn altijd bij onze klanten vanaf het eerste idee tot het voltooide project.

D-Tailor naait duizenden meters hotelgordijnen elk jaar naar hotels, voornamelijk in Scandinavië, maar ook in Europa en de rest van de wereld.
We meten, naaien en monteren gordijnen en zijn altijd bij onze klanten vanaf het eerste idee tot het voltooide project.

Wat de hotelgordijnen kenmerkt die we in hotelkamers installeren, is de kwaliteit en het gevoel van luxe in combinatie met de eenvoud van het sluiten van de gordijnen en het verduisteren van een kamer.
We bereiken dit door uitsluitend goede materialen te gebruiken in beide stoffen voor de gordijnen en in de gordijnrails die we in de kamers gebruiken.
De gordijnen lopen van vloer tot plafond en geven een gevoel van ruimte en luxe, zelfs in kleinere kamers, terwijl ze effectief het licht buiten houden voor gasten die in een echt donkere kamer moeten slapen.

Hotelgordijnen bestaan ​​meestal uit twee gordijnen, verduisteringsgordijnen in combinatie met lengtes in een stijlvol ontwerp of een voile voor transparantie.

Alle gordijnen in een hotel bevinden zich natuurlijk niet in de hotelkamers, maar ook in andere ruimtes zoals de lobby, het restaurant en de vergaderzalen. Alle kamers in een hotel hebben gordijnen nodig, hier kunt u meer experimenteren met design en verschillende sferen creëren met het textiel in de verschillende kamers.

Bedrokken en kussenslopen zijn natuurlijk ook belangrijk voor de inrichting. Deze moeten soms worden aangepast, vernieuwd, gerepareerd en of vervangen worden. Wij pakken dit projectmatig aan. Onze adviseer komt graag langs voor een gesprek en eventueel een inventarisatie.

Lees meer over onze diensten op onze pagina Interieurinrichting

Zakelijke dienstverlening

Bedrijven en modemerken. Wij bieden ook diensten voor de zakelijk markt.
U kunt dan denken aan bulk vermakingen zoals aanpassingen of kledingreparaties op pakken, broeken, rokken, jurken, colbert of overals. Tevens bieden wij ook kledingreinigings kleding stomerij diensten voor bedrijven. Zo hebben we ophaal en breng diensten voor bedrijven.
Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

This image has an empty alt attribute; its file name is WhatsApp-Image-2019-11-17-at-12.28.291.jpeg